brandmerk.jpg

BrandMerk! Intellectual Property is een merkenbureau.

Wij adviseren en begeleiden ondernemers, bedrijven, artiesten en sporters bij de bescherming, handhaving en exploitatie van hun intellectuele eigendomsrechten. Daarnaast fungeren wij als aanspreekpunt en klankbord voor advocatenkantoren, in-house counsels en creatieve bureaus.

In plaats van het klakkeloos deponeren van merken geven wij er de voorkeur aan om te zoeken naar duurzame oplossingen waar onze klanten baat bij hebben. Dit kan zelfs leiden tot een advies om niet tot registratie van een merk over te gaan als dit in jouw belang zou zijn. 

Geen ingewikkelde juridische vaktermen maar een heldere manier van communiceren zodat jij een duidelijk beeld hebt van je merkenrechtelijke positie en opties.

Dat is waar wij voor staan; dat is waar jij wat aan hebt. 

 

BEROEPSVERENIGINGEN

BrandMerk is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen op het gebied van intellectuele eigendomsrechten zoals de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht en de European Communities Trade Mark Association. 

brandmerk-certifications-3.png

 

BrandMerk staat onder leiding van Robert Bachman. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring als merkadviseur binnen de commerciële merkenpraktijk en in de advocatuur.

Robert is ingeschreven in het Register Erkend Merkengemachtigde van de Beroepsvereniging voor Merken en Modellenrecht (BMM). Tevens is hij door het Europese Bureau voor de Intellectuele Eigendom (EUIPO) te Alicante erkend als professioneel Europees merk- en modelgemachtigde. Daarnaast is hij bestuurslid van de stichting achter het Rotterdamse Metropolisfestival

 

 
BMM-Keurmerk_NL.jpg